• Srpski
  • Русский
  • English
  • Deutsch
  • Aerodrom Beograd 59, Terminal 2, šalter br. 43
  • Aerodrom Beograd - Nikola Tesla

Da li luksuzni automobili zaista privlače žene?

Čini se da postoji opšte mišljenje da su žene generalno impresionirane momcima koji voze skupe automobile. Mnogi momci zaista veruju u to da imaju veće šanse kod dama ako voze egzotičan ili luksuzan auto. A da li je stvarno tako? Da li luksuzni automobili zaista privlače žene? Ostanite sa nama i saznaćete.

Ne kažemo da nije moguće, ima mnogo mladih dama koje će u sebi pomisliti: “Vau, onaj tip vozi besan auto, mora da je pun k’o brod! Potrudiću se da ga zavedem”. Ali ipak, veliki procenat današnjih žena kada vidi tipa koji vozi recimo Lamborgini ili Bentli kako juri, osetiće pomešana osećanja, od apatije, preko zavisti, do motivacije. Da objasnimo ovo malo bolje…

#Apatija

Većinu žena uopšte nije briga da li momak vozi auto od 100 ili 100.000 eura. Kada pogledaju, gledaju auto, a ne momka. Ne nalaze slavu u zabavljanju sa tipom koji vozi skup auto jer, današnje žene su često ambicioznije od muškaraca, tako da bi više volele da same kupe auto od 200.000 eura, nego da budu u vezi sa tipom koji ga vozi.

Jer šta dobijate ako sedite na mestu suvozača jednog takvog automobila? Apsolutno ništa! Radije bi same posedovale takav auto, jer tu leži prava slava. Takođe, nije im važno da li druga osoba može sebi da priušti skup automobil, jer to ne utiče na njihovo mišljenje o njemu.

Jednostavno, današnje žene su emancipovane i ne zanima ih da budu žene bogataša; više bi volele da imaju svoje bogatstvo. Naravno, ni ovo nije pravilo, ima i onih koje vole da budu izdržavane žene, ali, o njima ne moramo mi da vam pričamo, pune su ih novine.

#Zavist

Videti nekoga u zaista lepom autu, kod nekih žena izaziva buđenje zelenookog čudovišta (zavisti) u njima. Možda će ih malo rastužiti da neko drugi ima toliko toga, a one nemaju… Međutim, to baš i nije zdrav način razmišljanja jer će neko uvek biti bogatiji, ili lepši, ili mršaviji, ili uspešniji… Prosto, svet uvek ide unapred, tako da će uvek neko biti iznad vas, ma koliko materijalnog bogatstva posedovali. Bolje je raditi na duhovnom bogatstvu.

#Motivacija

Videti nekoga u skupom automobilu poput Ferarija, modernim ženama uglavnom služi kao motivacija i inspiracija. Podseća ih na ono što se može postići u životu ako vredno radiš i nikada ne odustaješ. Ako ništa drugo, to ih tera da rade više, i da ne odustaju lako, kako bi jednog dana mogle da postignu taj nivo uspeha i bogatstva.

Uz svu ovu priču o luksuznim automobilima, još uvek je važno imati na umu da je najbolje živeti u okviru svojih mogućnosti. Ima mnogo zastupnika koji prodaju automobile koji su pristupačni i pouzdani. Jer nakon svega, nije baš impresivno voziti egzotičan automobil, ako pritom živite u malom i neuglednom stanu. Da ne pominjemo činjenicu da je automobil obaveza koja se amotizuje, a ne imovina. Treba to i održavati.

Pa, da li žene privlače luksuzni automobili, ili ne?

Postoji mnogo žena koje jesu impresionirane dasama u besnim automobilima. Te žene impresionira moć i bogatstvo, i nije im mnogo važno kako će do njega doći. Međutim, za većinu današnjih, emancipovanih žena, ovo razmišljanje je pogrešno i pokvareno.

Jer, zašto se zadovoljiti sedenjem na mestu suvozača, kada možete da budete vozač jednog takvog automobila, i da imate bogatstvo i moć za sebe? Preterano skup auto ne čini momka privlačnijim ako to zaista nije. U tom slučaju, auto služi samo za to da žena poželi da se takmiči s njim i pobedi ga, ukoliko je takmičarski nastrojena. One to doživljavaju kao inspiraciju da postanu uspešnije u životu, kao “gorivo” da rade još više.

Sasvim je sigurno da jedna takva žena, jednog dana, kada sa nekih 90-tak godina bude ležala na samrtnoj postelji, neće razmišljati o životu na sledeći način: “Vau, vrhunac mog života bio je zabavljanje sa tim tipom u Lamborginiju…”

Pre će se desiti da će se osvrnuti unazad pa pomisliti: “O, kakav sam sjajan život imala… Zaradila sam mnogo novca, uživala u najboljim egzotičnim automobilima, u lukuznoj odeći, fenomenalnoj kući, proputovala sam ceo svet, a pored toga, uspela sam da stvorim divnu porodicu, koja je isto tako uspešna, tako da ću imati kome da ostavim sve do čega sam svojim trudom došla. Živela sam svoj život tako, da nemam za čim da žalim.”

I za kraj…

Možda smo otišli malo predaleko, ali, veliki broj današnjih žena razmišlja slično tome. Naravno, ne sve, ima i onih drugih, pa ako su vam cilj te koje se lože na besne automobile, a vi to sebi možete da priuštite – probajte.

A ako ne možete da ga kupite, uvek možete da iznajmite takav auto, kod neke od rent a car agencija poput Menadžer-a. U našem bogatom voznom parku, sasvim sigurno ćete pronaći automobil po svojoj meri. Zašto ga nemati bar nekoliko dana, dovoljno da sa nekom finom damom odete na romantični vikend, ili neko slično putovanje? Za početak, dovoljno.

Srećan put, želi vam rent a car agencija Menadžer!

Pročitajte i ove tekstove


Održavanje električnog automobila – sve što bi trebalo da znate


Održavanje električnog automobila – sve što bi trebalo da znate
41   0
Da li možda razmišljate o tome da se pridružite revoluciji zelenih automobila? Statistika pokazuje da u tome niste usamljeni. Kako neka od svetskih udruženja govore, ekološki modeli poslednjih godina postaju sve popularniji, i očekuje se da će se njihov broj s godinama samo povećavati. Zato smo za vas pripremili osnovne smernice o održavanju električnog automobila, i sve što bi trebalo da znate ukoliko se odlučite da kupite jedno takvo vozilo...

Detaljnije

Globalni izazovi u rent a car industriji


Globalni izazovi u rent a car industriji
59   0
Globalna rent-a-car industrija suočava se danas sa brojnim izazovima u poslovnom okruženju. Jedan od ključnih problema su promene  u navikama i zahtevima kada su u pitanju putovanja. Ono što je takođe aktuelno, sa porastom svesti o očuvanju životne sredine, postoji veći pritisak na kompanije da ponude ekološki prihvatljive opcije vozila.

Detaljnije

Stvari koje je poželjno da imamo sa sobom u slučaju prirodne katastrofe


Stvari koje je poželjno da imamo sa sobom u slučaju prirodne katastrofe
114   0
Živimo u vreme klimatskih promena koje kao posledicu imaju sve češću pojavu elementarnih nepogoda. Kako se zaštititi ukoliko vas zaesi neka dog ste na putu. Tako što ćete sa vama kao preventiva imati neke stvari i predmete.

Detaljnije