• Srpski
  • Русский
  • English
  • Deutsch
  • Aerodrom Beograd 59, Terminal 2, šalter br. 43
  • Aerodrom Beograd - Nikola Tesla

Da li luksuzni automobili zaista privlače žene?

Čini se da postoji opšte mišljenje da su žene generalno impresionirane momcima koji voze skupe automobile. Mnogi momci zaista veruju u to da imaju veće šanse kod dama ako voze egzotičan ili luksuzan auto. A da li je stvarno tako? Da li luksuzni automobili zaista privlače žene? Ostanite sa nama i saznaćete.

Ne kažemo da nije moguće, ima mnogo mladih dama koje će u sebi pomisliti: “Vau, onaj tip vozi besan auto, mora da je pun k’o brod! Potrudiću se da ga zavedem”. Ali ipak, veliki procenat današnjih žena kada vidi tipa koji vozi recimo Lamborgini ili Bentli kako juri, osetiće pomešana osećanja, od apatije, preko zavisti, do motivacije. Da objasnimo ovo malo bolje…

#Apatija

Većinu žena uopšte nije briga da li momak vozi auto od 100 ili 100.000 eura. Kada pogledaju, gledaju auto, a ne momka. Ne nalaze slavu u zabavljanju sa tipom koji vozi skup auto jer, današnje žene su često ambicioznije od muškaraca, tako da bi više volele da same kupe auto od 200.000 eura, nego da budu u vezi sa tipom koji ga vozi.

Jer šta dobijate ako sedite na mestu suvozača jednog takvog automobila? Apsolutno ništa! Radije bi same posedovale takav auto, jer tu leži prava slava. Takođe, nije im važno da li druga osoba može sebi da priušti skup automobil, jer to ne utiče na njihovo mišljenje o njemu.

Jednostavno, današnje žene su emancipovane i ne zanima ih da budu žene bogataša; više bi volele da imaju svoje bogatstvo. Naravno, ni ovo nije pravilo, ima i onih koje vole da budu izdržavane žene, ali, o njima ne moramo mi da vam pričamo, pune su ih novine.

#Zavist

Videti nekoga u zaista lepom autu, kod nekih žena izaziva buđenje zelenookog čudovišta (zavisti) u njima. Možda će ih malo rastužiti da neko drugi ima toliko toga, a one nemaju… Međutim, to baš i nije zdrav način razmišljanja jer će neko uvek biti bogatiji, ili lepši, ili mršaviji, ili uspešniji… Prosto, svet uvek ide unapred, tako da će uvek neko biti iznad vas, ma koliko materijalnog bogatstva posedovali. Bolje je raditi na duhovnom bogatstvu.

#Motivacija

Videti nekoga u skupom automobilu poput Ferarija, modernim ženama uglavnom služi kao motivacija i inspiracija. Podseća ih na ono što se može postići u životu ako vredno radiš i nikada ne odustaješ. Ako ništa drugo, to ih tera da rade više, i da ne odustaju lako, kako bi jednog dana mogle da postignu taj nivo uspeha i bogatstva.

Uz svu ovu priču o luksuznim automobilima, još uvek je važno imati na umu da je najbolje živeti u okviru svojih mogućnosti. Ima mnogo zastupnika koji prodaju automobile koji su pristupačni i pouzdani. Jer nakon svega, nije baš impresivno voziti egzotičan automobil, ako pritom živite u malom i neuglednom stanu. Da ne pominjemo činjenicu da je automobil obaveza koja se amotizuje, a ne imovina. Treba to i održavati.

Pa, da li žene privlače luksuzni automobili, ili ne?

Postoji mnogo žena koje jesu impresionirane dasama u besnim automobilima. Te žene impresionira moć i bogatstvo, i nije im mnogo važno kako će do njega doći. Međutim, za većinu današnjih, emancipovanih žena, ovo razmišljanje je pogrešno i pokvareno.

Jer, zašto se zadovoljiti sedenjem na mestu suvozača, kada možete da budete vozač jednog takvog automobila, i da imate bogatstvo i moć za sebe? Preterano skup auto ne čini momka privlačnijim ako to zaista nije. U tom slučaju, auto služi samo za to da žena poželi da se takmiči s njim i pobedi ga, ukoliko je takmičarski nastrojena. One to doživljavaju kao inspiraciju da postanu uspešnije u životu, kao “gorivo” da rade još više.

Sasvim je sigurno da jedna takva žena, jednog dana, kada sa nekih 90-tak godina bude ležala na samrtnoj postelji, neće razmišljati o životu na sledeći način: “Vau, vrhunac mog života bio je zabavljanje sa tim tipom u Lamborginiju…”

Pre će se desiti da će se osvrnuti unazad pa pomisliti: “O, kakav sam sjajan život imala… Zaradila sam mnogo novca, uživala u najboljim egzotičnim automobilima, u lukuznoj odeći, fenomenalnoj kući, proputovala sam ceo svet, a pored toga, uspela sam da stvorim divnu porodicu, koja je isto tako uspešna, tako da ću imati kome da ostavim sve do čega sam svojim trudom došla. Živela sam svoj život tako, da nemam za čim da žalim.”

I za kraj…

Možda smo otišli malo predaleko, ali, veliki broj današnjih žena razmišlja slično tome. Naravno, ne sve, ima i onih drugih, pa ako su vam cilj te koje se lože na besne automobile, a vi to sebi možete da priuštite – probajte.

A ako ne možete da ga kupite, uvek možete da iznajmite takav auto, kod neke od rent a car agencija poput Menadžer-a. U našem bogatom voznom parku, sasvim sigurno ćete pronaći automobil po svojoj meri. Zašto ga nemati bar nekoliko dana, dovoljno da sa nekom finom damom odete na romantični vikend, ili neko slično putovanje? Za početak, dovoljno.

Srećan put, želi vam rent a car agencija Menadžer!

Pročitajte i ove tekstove


Da li vaš auto zna kada ste pospani?


Da li vaš auto zna kada ste pospani?
143   0
Napredak u automobilskoj industriji dolazi daleko brže nego što većina nas misli. Nije lako pratiti sve te čudesne inovacije koje se danas ugrađuju u savremene automobile. Neka nedavna istraživanja potvrdila su da samo 63% kupaca modernih automobila zna za napredne (a dostupne) sisteme pomoći vozaču. Ako spadate u onih 37% koji nisu upućeni, šta mislite, da li vaš auto može da zna kada ste pospani? Odgovor je – o, da!

Detaljnije

Poteškoće prilikom iznajmljivanja vozila


Poteškoće prilikom iznajmljivanja vozila
261   0
U svetu i u našoj zemlji vlada nedostatak vozila za iznajmljivanje. Razlog je jednostvan – daleko veća potražnja od ponude. Može da se desi da morate da čekate vaše vozilo iil da dobijete zamensko. Kako da savladate teškoće u vezi nestašica vozila za iznajmljivanje pročitajte u sledećem tekstu

Detaljnije

Kakvo vozilo iznajmiti?


Kakvo vozilo iznajmiti?
773   0
Rent a car agencije imaju veliki izbor vozila koja mogu da zadovolje svačiju želju, stil i potrebu. Kada se klijent pojavi na šalteru agencije, trudi se da iz tog izbora izabere tip vozila koji je najbolji za njega i njegovo putovanje. U ovom tekstu možete da pročitate koje su osnovne klase vozila koje se i najviše traže

Detaljnije