• Srpski
 • Русский
 • English
 • Deutsch
 • Aerodrom Beograd 59, Terminal 2, šalter br. 43
 • Aerodrom Beograd - Nikola Tesla

Koje pogodnosti nudi inovativna rent a car usluga u prestonici?

Još od  1916. godine kada je prva usluga rentiranja automobila pokrenuta kao biznis u Nebrasci uz čuveni model Ford „T“, pa sve do danas, razvijene su brojne moderne opcije za iznajmljivanje automobila. Danas rent a car usluga nije luksuz, već potreba sve većeg broja ljudi, najčešće turista i poslovnih ljudi, ali takođe i onih koji uživaju u vožnji, nemaju svoj auto, ili pak žele da provozaju neki noviiji model automobila. 

Ukoliko imate potrebe za iznajmljivanjem automobila u našoj prestonici, bilo da dolazite avionom iz inostranstva ili pak jednostavno nemate svoj automobil, onda ste na pravom mestu. U ovom tekstu predoćićemo vam sve pogodnosti koje nudimo našim klijentima. 

Rezervacija vozila online i preuzimanje na aerodromu 

Domaće rent a car agencije kao što je Menadžer omogućuju da rezervišite vaše vozilo iz inostranstva i da ga preuzmete po dolasku na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu. Rezervacioni sistem na web site -u naše  agencije je vrlo  jednostavan i praktičan za korišćenje. U nekoliko koraka možete rezervisati željeni model vozila za rent a car.

Potrebno je da definišete:

 • lokaciju preuzimanja i vraćanja
 • period u kome želite da iznajmite vozilo i 
 • model vozila. 

Posle definisanja ovih podataka potrebno je samo da  ostavite vaše validne kontakt podatke kao i broj leta. Naši zaposleni će nakon toga primiti vašu rezervaciju i kontaktirati vas kako biste potvrdili unete podatke.  Procedura vraćanja iznajmljenog vozila je sasvim jednostavna. Prilikom rezervisanja potrebno je napomenuti do kog dana ćete koristiti automobil. Vozilo se vraća tog dana u ugovoreno vreme.

Veliki izbor vozila i povoljna cena bez skrivenih troškova 

U  preko 10  klasa rent-a-car automobila, nudimo Vam nove, pouzdane i komforne automobile, pogodne, kako za gradsku, tako i za vožnju van grada, medju kojima su i vozila renomiranih proizvodjača kao što su Chevrolet, Opel, Renault i mnoge druge marke širom sveta poznate po svom kvalitetu, ekonomočnosti i udobnosti. Ne dozvolite sebi neprijatna iznenađenja na šalteru u vidu dodatnih (skrivenih) troškova.

Sve cene su na bazi "sve uključeno" i to:

 • neograničen broj kilometara
 • 100 % kasko osiguranje
 • 100 % osiguranje vozila od krađe
 • osiguranje putnika (PAI)
 • aerodromska taksa

Novo u ponudi MENADŽER-EXPRESS Rent a Car-a je i mobilni wi-fi za iznajmljivanje! 

Auto delovi za rentirana vozila su delo renomiranih proizvođača i servisa

Svaki klijent može biti siguran da upravlja ili udobno uživa u vožnji automobila koji se svakodnevno proveravaju i ispituju sa stanovišta bezbednosti, kao i prilagođenosti stanju na putevima. Ukoliko su potrebni auto delovi, menjaju se u vrlo kratkom roku, na efikasan i profesionalan način.

Bilo da je u pitanju usluga rent a car Beograd aerodrom, ili ka nekom drugom gradu u zemlji, ili čak za međunarodno putovanje, podrazumeva se da su auto delovi koje imaju vozila kvalitetni i pouzdani. Ovlašćeni auto servisi obezbeđuju sve redovne, planirane, ali i povremene preglede radi uvida u stanje rent a car vozila, kao i potpuno bezbedne i sigurne vožnje.

Za kraj:

Rent a car  kompanije moraju konstantno da  osluškuju potrebe tržišta i kreiraju nove proizvode za dugoročne i kratkoročne najmove, transfere sa vozačem, limo servis, itd. Rent a car agencije sve više i sve brže implementiraju najnovija tehnička i tehnološka dostignuća u svoj rad i svoje automobile, čime zadovoljavaju potrebu savremenog korisnika rent a car usluge. Dakle, rent a car delatnost je potreba savremenog čoveka i kao turiste i biznismena i neminovnost današnjice i sutrašnjice. 

Nazovite nas ili nas kontaktirajte putem formulara i rezervisite vozilo za najudobniju i najjeftiniju vožnju u trenutnoj ponudi rent a car kuća!

 

Pročitajte i ove tekstove


Kako parkirati vozilo na strmom terenu?


Kako parkirati vozilo na strmom terenu?
19   0
Vozila moraju da se parkiraju i na strmiim terenima. Ukoliko ne želite da gledate svoje vozilo na dnu padine, moraćete da preduzmete neke korake da to sprečite.

Detaljnije

Opsednutost muškaraca automobilima


Opsednutost muškaraca automobilima
61   0
Opsednutost muškaraca automobilima često proizlazi iz različitih faktora, uključujući strast prema tehnologiji, brzini, dizajnu ili čak društvenom statusu. To može biti i rezultat marketinških uticaja i kulturnih normi. Tehnički inovativni automobili postali su sinonim za mušku predanost tehnologiji, dok opsednutost brzinom proizilazi iz želje za avanturizmom. Dizajn vozila postao je umetnost koja ne samo da privlači pažnju, već i izražava individualni stil i identitet.

Detaljnije

6 najpotcenjenijih automobila iz poznatih filmova


6 najpotcenjenijih automobila iz poznatih filmova
1685   0
Automobili igraju sastavnu ulogu u istoriji kinematografije, i može se reći da su filmovi promovisali neke od najpoznatijih modela koje danas poznajemo i volimo. Kada razmišljamo o automobilima u filmovima, automatski nas privlače klasici kao što je DeLorean u „Povratku u budućnost“, ili Betmenovo ultimativno oružje – Betmobil. Ali kinematografija je prepuna i sjajnih automobila, koji zaslužuju više priznanja za svoj doprinos filmu. Zato smo za vas odabrali 6 najpotcenjenijih automobila iz poznatih filmova, da bismo im na neki način odali priznanje. Evo naše liste…

Detaljnije