• Srpski
 • Русский
 • English
 • Deutsch
 • Aerodrom Beograd 59, Terminal 2, šalter br. 43
 • Aerodrom Beograd - Nikola Tesla

Koje pogodnosti nudi inovativna rent a car usluga u prestonici?

Još od  1916. godine kada je prva usluga rentiranja automobila pokrenuta kao biznis u Nebrasci uz čuveni model Ford „T“, pa sve do danas, razvijene su brojne moderne opcije za iznajmljivanje automobila. Danas rent a car usluga nije luksuz, već potreba sve većeg broja ljudi, najčešće turista i poslovnih ljudi, ali takođe i onih koji uživaju u vožnji, nemaju svoj auto, ili pak žele da provozaju neki noviiji model automobila. 

Ukoliko imate potrebe za iznajmljivanjem automobila u našoj prestonici, bilo da dolazite avionom iz inostranstva ili pak jednostavno nemate svoj automobil, onda ste na pravom mestu. U ovom tekstu predoćićemo vam sve pogodnosti koje nudimo našim klijentima. 

Rezervacija vozila online i preuzimanje na aerodromu 

Domaće rent a car agencije kao što je Menadžer omogućuju da rezervišite vaše vozilo iz inostranstva i da ga preuzmete po dolasku na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu. Rezervacioni sistem na web site -u naše  agencije je vrlo  jednostavan i praktičan za korišćenje. U nekoliko koraka možete rezervisati željeni model vozila za rent a car.

Potrebno je da definišete:

 • lokaciju preuzimanja i vraćanja
 • period u kome želite da iznajmite vozilo i 
 • model vozila. 

Posle definisanja ovih podataka potrebno je samo da  ostavite vaše validne kontakt podatke kao i broj leta. Naši zaposleni će nakon toga primiti vašu rezervaciju i kontaktirati vas kako biste potvrdili unete podatke.  Procedura vraćanja iznajmljenog vozila je sasvim jednostavna. Prilikom rezervisanja potrebno je napomenuti do kog dana ćete koristiti automobil. Vozilo se vraća tog dana u ugovoreno vreme.

Veliki izbor vozila i povoljna cena bez skrivenih troškova 

U  preko 10  klasa rent-a-car automobila, nudimo Vam nove, pouzdane i komforne automobile, pogodne, kako za gradsku, tako i za vožnju van grada, medju kojima su i vozila renomiranih proizvodjača kao što su Chevrolet, Opel, Renault i mnoge druge marke širom sveta poznate po svom kvalitetu, ekonomočnosti i udobnosti. Ne dozvolite sebi neprijatna iznenađenja na šalteru u vidu dodatnih (skrivenih) troškova.

Sve cene su na bazi "sve uključeno" i to:

 • neograničen broj kilometara
 • 100 % kasko osiguranje
 • 100 % osiguranje vozila od krađe
 • osiguranje putnika (PAI)
 • aerodromska taksa

Novo u ponudi MENADŽER-EXPRESS Rent a Car-a je i mobilni wi-fi za iznajmljivanje! 

Auto delovi za rentirana vozila su delo renomiranih proizvođača i servisa

Svaki klijent može biti siguran da upravlja ili udobno uživa u vožnji automobila koji se svakodnevno proveravaju i ispituju sa stanovišta bezbednosti, kao i prilagođenosti stanju na putevima. Ukoliko su potrebni auto delovi, menjaju se u vrlo kratkom roku, na efikasan i profesionalan način.

Bilo da je u pitanju usluga rent a car Beograd aerodrom, ili ka nekom drugom gradu u zemlji, ili čak za međunarodno putovanje, podrazumeva se da su auto delovi koje imaju vozila kvalitetni i pouzdani. Ovlašćeni auto servisi obezbeđuju sve redovne, planirane, ali i povremene preglede radi uvida u stanje rent a car vozila, kao i potpuno bezbedne i sigurne vožnje.

Za kraj:

Rent a car  kompanije moraju konstantno da  osluškuju potrebe tržišta i kreiraju nove proizvode za dugoročne i kratkoročne najmove, transfere sa vozačem, limo servis, itd. Rent a car agencije sve više i sve brže implementiraju najnovija tehnička i tehnološka dostignuća u svoj rad i svoje automobile, čime zadovoljavaju potrebu savremenog korisnika rent a car usluge. Dakle, rent a car delatnost je potreba savremenog čoveka i kao turiste i biznismena i neminovnost današnjice i sutrašnjice. 

Nazovite nas ili nas kontaktirajte putem formulara i rezervisite vozilo za najudobniju i najjeftiniju vožnju u trenutnoj ponudi rent a car kuća!

 

Pročitajte i ove tekstove


Zašto je položaj u kome vozite toliko važan?


Zašto je položaj u kome vozite toliko važan?
91   0
Bolna leđa, ukočen vrat, bolna ramena, da li vam to zvuči poznato? Svakodnevno truckanje, cimanje, vožnja do posla i nazad, mogu uticati na vaše telo. Upravo zbog toga, u ovom tekstu bavićemo se pitanjem zašto je položaj u kome vozite toliko važan?

Detaljnije

5 prelepih klasičnih automobila sa modernim srcima


5 prelepih klasičnih automobila sa modernim srcima
145   0
Egzotični brendovi automobila postoje već decenijama. Vrhunski proizvođači automobila kao što su Bentli, Ferari, Rols-Rojs, Maserati i Aston Martin daju sve od sebe da sačuvaju svoje najupečatljivije modele. Mnogi od ovih brendova imaju za cilj da dosegnu ekskluzivnu publiku, i proizvode se u ograničenom broju, za kupce sa dubokom džepom. Ovih 5 prelepih klasičnih automobila sa modernim srcima su upravo takvi. Hajde onda da vidimo koji su ti, koji su dospeli na ovu listu…

Detaljnije

3 najvažnija saveta za održavanje automobila i najčešće greške koje vozači prave kad je u pitanju održavanje


3 najvažnija saveta za održavanje automobila i najčešće greške koje vozači prave kad je u pitanju održavanje
119   0
Održavanje automobila je ključno za sigurnost i pouzdanost vozila. Redovno održavanje vašeg automobila pomoći će vam da sprečite kvarove i troškove popravke, a ujedno će vam omogućiti i da produžite vek trajanja vašeg vozila. Evo tri najvažnija saveta za održavanje automobila, kao i nekoliko primera najčešćih grešaka vozača koje prave kad je u održavanje vozila.

Detaljnije