• Srpski
  • Русский
  • English
  • Deutsch
  • Aerodrom Beograd 59, Terminal 2, šalter br. 43
  • Aerodrom Beograd - Nikola Tesla

5 razloga za rezervaciju rent a car vozila za Uskršnje praznike

Bliže se Uskršnji praznici, vreme koje u radosti i veselju provodimo sa porodicom. S obzirom da je to i vreme dečjeg prolećnog raspusta, i da ćemo i sami imati nekoliko slobodnih dana, bilo bi lepo da ih provedemo negde van grada. Koronavirus nas je zatvorio u svoje domove možda i malo previše pa ste, s obzirom da je konačno otoplilo, možda poželeli da otputujete negde u prirodu. Naravno, uz poštovanje propisa vezanih za pandemiju covid-19. A da li ste razmišljali čime biste voleli da putujete? Kako vam zvuči rent a car? Pokušaćemo da vam damo čak 5 razloga za rezervaciju rent a car vozila za Uskršnje praznike.

Možda ste u neko skorije vreme kupili vikendicu, pa nemate dilemu gde biste otputovali, ali izbor je zaista širok. Srbija ima mnogo toga da ponudi. Tu su banje, izletišta, kulturno istorijski spomenici, arheološka nalazišta, a ako ste ljubitelj skijanja, na nekim planinama još uvek ima i snega, tako da i to dolazi u obzir. Za svakoga će se naći ponešto.

Možda ste planirali da na putovanje krenete sopstvenim automobilom, ali mi vam predlažemo da ovog puta iznajmite vozilo kod neke od pouzdanih agencija, kao što je Menadžer rent a car. I verujte nam, ne govorimo to bez osnova. Imamo čak 5 razloga, pa ako ne verujete - proverite. Hajde onda da zajedno vidimo koje su to prednosti putovanja iznajmljenim automobilom, u odnosu na sopstveni.


#1 – Sigurnost


Poslednjih godina propisi su, što se tiče tehničke ispravnosti vozila, veoma pooštreni, pa mnogi više nisu u mogućnosti da svoje četvorotočkaše održavaju u besprekornom stanju. Jer, automobili su danas članovi porodice koji najviše troše. Iz tih razloga, mnogi su se odlučili da se rastanu sa svojim starim ljubimcima, jer se u njima više nisu osećali sigurno a nove, možda još uvek nisu kupili.

Bilo kako bilo, sigurnost je uvek na prvom mestu, naročito kada na put krećete sa porodicom. Čak i ako posedujete automobil koji je dovoljno dobar za gradsku vožnju, za putovanje je bolje iznajmiti neki udobniji. Njegova ispravnost proverava se pre svakog iznajmljivanja, tako da na put možete krenuti bezbrižno i sa uživanjem.


#2 – Cena putovanja


Ako ste mislili da je cena iznajmljivanja automobila previsoka za vaš budžet, prevarili ste se. Kada sve što je potrebno za putovanje sopstvenim automobilom stavite na papir, pa uporedite sa cenom iznajmljivanja auta kod rent a car agencije koju možete videti u cenovniku, videćete da se isplati. A uz to, nećete gubiti vreme na sve što sa sobom nosi priprema automobila za put.

Naše cene su na bazi sve uključeno, bez skrivenih troškova i neprijatnih iznenađenja. Vaše je da sednete za volan i da se, bez glavobolje, uputite ka odabranoj destinaciji.

Da ne pričamo da, ako rešite da idete nekim drugim prevoznim sredstvom, to sa sobom donosi kako rizik od zaražavanja koronavirusom, tako i višu cenu, pošto verovatno na put ne idete sami. Cena karata za celu porodicu u oba smera može biti vrlo visoka, a da pritom nemate komfor kakav imate ako putujete vozilom rent a car-a. Jer naravno, ako iznajmite automobil na više dana, cena po danu će biti niža, a imaćete potpunu samostalnost, tako da ćete moći da obiđete više mesta.


#3 – Putovanje sa većim komforom


Recimo da u svom posedstvu imate automobil koji je, što se veličine tiče, taman dovoljan za vašu porodicu, ali se na putovanje spremate sa još jednim, starijim članom, koji i inače živi sa vama. Za kraće relacije, po gradu, to i nije tako strašno, ali ako na putu treba da provedete nekoliko sati, neće vam biti svejedno. Svi će biti pomalo nervozni, a deca će svaki čas pitati: “Jesmo li stigli?”, dok će se stariji član porodice osećati neprijatno i na smetnji.
 

Putovanje sa decom


Iznajmljivanjem većeg automobila, rešićete ovaj problem. Svi ćete se osećati komfornije i prijatnije, tako da ćete na destinaciju stići opušteniji i veseliji. Jer, ništa nije gore nego kad vam putovanje od starta krene sa nervozom ili ne daj Bože, sa porodičnom svađom, tako da može da vam presedne i pre nego što ste krenuli.
 

#4 – Osiguranje


Retki su oni koji za sopstveni automobil plaćaju više od osnovnog osiguranja. Uglavnom vam više od toga i nije potrebno, ali kada vozite automobil koji nije vaš, dobro je imati više od toga jer, nikad se ne zna.

Ne mora da se desi ništa ozbiljnije, ali bez obzira na sve, bićete bezbrižni jer svi naši automobili imaju 100% kasko osiguranje, 100% osiguranje od krađe i osiguranje putnika. Prema tome, nemate o čemu da brinete. Bićete zaštićeni za sve nepredviđene situacije, tako da možete da se opustite i uživate u putovanju sa porodicom.


#5 – Oprema u skladu sa uslovima


Saobraćajni propisi nalažu da je od 1. novembra do 1. aprila zimska oprema obavezna, što znači da ćemo ovih dana sa svojih četvorotočkaša skinuti zimsku opremu. A šta ako ste rešili da Uskršnje praznike provedete na nekoj od planina na kojoj još uvek ima snega? U stvari, možda je to i bio razlog što ste poželeli da otputujete upravo tamo.

Proleće je gotovo uvek varljivo, tako da ako krenete na neko od mesta sa višom nadmorskom visinom, sasvim sigurno će vam biti potrebna zimska oprema. Sa vozilom rent a car agencije, problema neće biti. Bićete opremljeni za sve prilike.

A osim toga, u dodatnu opremu koju nude sve rent a car agencije spadaju i GPS navigacija, dečija sedišta, krovni kofer, kao i usluga “pomoć na putu”, tako da ne postoji nijedan razlog zbog koga biste na putu mogli da imate bilo kakve neugodnosti.


I za kraj…


Kao što vidite, imate više razloga da za putovanje rezervišete automobil kod pouzdane rent a car agencije kao što je Menadžer. Možda o tome raznije niste razmišljali, ali iznajmljivanje automobila ima mnogo prednosti, koje
nećete osetiti sve dok se prvi put ne otisnete na putovanje nekim od vozila iz našeg voznog parka.

Mi ćemo se postarati da vam putovanje do odredišta (i nazad) protekne bezbedno i udobno, bez brige i gubljenja vremena. Vaše je samo da organizujete svoje zajedničke trenutke sa najmilijima, odmor ili avanturu. Zato, rezervišite svoj automobil na vreme. Ljubazno osoblje agencije Menadžer, stoji vam na usluzi.

 

Pročitajte i ove tekstove


Održavanje električnog automobila – sve što bi trebalo da znate


Održavanje električnog automobila – sve što bi trebalo da znate
40   0
Da li možda razmišljate o tome da se pridružite revoluciji zelenih automobila? Statistika pokazuje da u tome niste usamljeni. Kako neka od svetskih udruženja govore, ekološki modeli poslednjih godina postaju sve popularniji, i očekuje se da će se njihov broj s godinama samo povećavati. Zato smo za vas pripremili osnovne smernice o održavanju električnog automobila, i sve što bi trebalo da znate ukoliko se odlučite da kupite jedno takvo vozilo...

Detaljnije

Globalni izazovi u rent a car industriji


Globalni izazovi u rent a car industriji
59   0
Globalna rent-a-car industrija suočava se danas sa brojnim izazovima u poslovnom okruženju. Jedan od ključnih problema su promene  u navikama i zahtevima kada su u pitanju putovanja. Ono što je takođe aktuelno, sa porastom svesti o očuvanju životne sredine, postoji veći pritisak na kompanije da ponude ekološki prihvatljive opcije vozila.

Detaljnije

Stvari koje je poželjno da imamo sa sobom u slučaju prirodne katastrofe


Stvari koje je poželjno da imamo sa sobom u slučaju prirodne katastrofe
114   0
Živimo u vreme klimatskih promena koje kao posledicu imaju sve češću pojavu elementarnih nepogoda. Kako se zaštititi ukoliko vas zaesi neka dog ste na putu. Tako što ćete sa vama kao preventiva imati neke stvari i predmete.

Detaljnije