• Srpski
  • Русский
  • English
  • Deutsch
  • Medjunarodni dolasci - šalter br. 43
  • Aerodrom Beograd - Nikola Tesla

5 zanimljivih činjenica o iznajmljivanju luksuznih vozila u Beogradu

Da li vam, možda, uskoro predstoji neki važan događaj, posebna prilika za koju biste voleli da imate bolji automobil od onoga koji inače vozite? Bilo da želite da impresionirate nekoga, ili je prilika o kojoj razmišljate jedan od najvažnijih događaja u životu svakoga od nas (venčanje, na primer), imamo rešenje koje će taj događaj sigurno učiniti nezaboravnim, a to je rent a car. Zato ćemo u ovom članku zajedno sa vama proći kroz 5 zanimljivih činjenica o iznajmljivanju luksuznih vozila u Beogradu, o kojima ranije možda i niste razmišljali.

Poslednjih godina, iznajmljivanje luksuznih vozila za odlazak na maturu ili proslavu punoletstva za mnoge je bilo ono što se danas moderno zove „must“. Ali to je podrazumevalo limuzinu i vozača, jer je slavljenik bio maloletan. Oni malo stariji, koji već imaju vozačke dozvole, verovatno bi radije iznajmili luksuznije vozilo, koje bi voleli sami da voze, što je upravo tema ovog članka. Zato hajde da zajedno prođemo kroz svih 5 činjenica vezanih za ovu ideju.


#1. Godine starosti


Da biste mogli da iznajmite vozilo kod naše rent a car agencije, potrebno je da imate minimalno 23 godine starosti i vozačku dozvolu staru bar dve godine. Ovo pravilo je na snazi kako bi se agencija osigurala da su lica koja iznajljuju ove skupe lepotane kao što su Audi, BMW ili Mercedes, odgovorni vozači, koji neće u opasnost dovesti ni živote putnika, ni automobil koji voze.

Doduše, godine starosti ponekad i nisu neka garancija, ali je ipak mnogo sigurnije iznajmiti dobar automobil nekome ko ima 23, nego nekome ko ima svega 18 godina, slažete se?


#2. Bez obzira što ste vozač, možda će vam biti potrebna dodatna obuka


Ovi luksuzniji automobili imaju mnogo više konjskih snaga od prosečnih, što ih čini pomalo divljim pa ih, samim tim, treba ukrotiti. Kada su u pitanju saobraćajne nesreće u kojima učestvuju mlad vozač i jak auto, gotovo uvek je glavni razlog neiskustvo, jer je za vožnju ovakvih automobila potrebna i izvesna veština.

Oni veoma brzo dostižu brzinu od 100km/h a komande su im osetljivije, tako da ih nije lako voziti, naročito ako ste za volan jednog takvog četvorotočkaša seli po prvi put. Zato se potrudite da pre nego što sednete za volan, od radnika agencije saznate sve što možete o upravljanju automobilom za koji ste se odlučili, a onda vozite polako i pažljivo, dok ne steknete osećaj za aždajicu koju ste iznajmili.


#3. Iznajmljivanje je pristupačnije nego što mislite


Možda ste i ranije mislili da bi vas iznajmljivanje jednog takvog automobila koštalo kao „Sv.Petra kajgana“, pa ste zbog toga unapred odustali i ne raspitavši se koliko to zaista košta. A cena je sasvim sigurno pristupačnija nego što ste mislili, što ćete saznati ako pogledate naš cenovnik.

Pritom, auto koji ćete iznajmiti je siguran, proveren, čist i dezinfikovan za vas, što je u vreme pandemije koronavirusa od najveće važnosti, a verovatno je bolji od svih koje ste do sada vozili. Zato, ne odustajte pre nego što ste proverili koliko to stvarno košta jer je sasvim moguće da to sebi, bez problema, možete da priuštite.


#4. Budite onaj o kome se priča u gradu


Bez obzira da li želite da impresionirate svoje prijatelje, klijente ili možda neku osobu suprotnog pola do koje vam je stalo, niko osim vas i rent a car agencije neće znati da automobil nije vaš. Jer dok ste vi za volanom, on i jeste vaš. A ako će vam to pomoći da ostvarite svoju zamisao, zar je uopšte važno čiji je?

Ovakve automobile često iznajmljuju i poznate ličnosti, o kojima se onda piše po novinama kakve besne automobile voze, a pritom, dok se ne „slegne prašina“, niko ne zna da su ih u stvari iznajmili kod rent a car agencije. Provozaju ih nekoliko dana, a onda, kad se sve stiša, vrate agenciji, a da to niko i ne primeti jer takve vesti kratko traju. Zato, ako želite da na nekoliko dana osetite kako je voziti jedan takav, luksuzan auto, samo napred, agencija Menadžer je uvek tu za vas.


#5. Putovanje luksuznim automobilom kao poseban poklon


Da se vratimo na početak. Ako vam, recimo, predstoji godišnjica veze ili braka, evo ideje kako biste mogli da je proslavite. Iznajmite jedan dobar auto za taj dan ili vikend, rezervišete osim auta i sobu u nekom hotelu i otputujete sa svojom lepšom polovinom na romantični vikend. Biće to događaj za pamćenje, nešto čega ćete se oboje sećati do kraja života. Naročito ako je u pitanju neka važnija godišnjica, kao na primer deset, dvadeset ili 30 godina braka.

A možda u pitanju i nije bračni drug, već devojka sa kojom ste već dugo u vezi i želite da je zaprosite. Ako je na neko takvo putovanje odvezete luksuznim autom, male su šanse da će njen odgovor biti negativan. A takve prilike se pamte do kraja života. Zato, ne oklevajte, ovakvo putovanje može biti sasvim poseban poklon za nekoga koga volite.


I za kraj...


Nadamo se da smo vas zainteresovali za iznajmljivanje luksuznog automobila za neku posebnu priliku. Bez obzira da li je u pitanju duže putovanje, vikend ili samo jedan dan, sasvim je sigurno da će to biti doživljaj za pamćenje. Jer, takve automobile u svakodnevnom životu vozi veoma malo ljudi. Pa zašto onda ne učiniti sebi zadovoljstvo i osetiti dašak luksuza na nekoliko dana?

U našem voznom parku, sasvim sigurno ima modela vozila koji će vam zapasti za oko, a za sve eventualne nedoumice koje možda još uvek imate, ljubazno osoblje agencije Menadžer, stoji vam na usluzi.

 

Pročitajte i ove tekstove


Parkiranje iznajmljenog vozila u Beogradu


Parkiranje iznajmljenog vozila u Beogradu
95   0
Parkiranje je postalo veliki problem, posebno u većim gradovima kao Beograd. Parking mesta je sve manje a vozila sve više. Kada iznajmite vozilo vi ste odgovorni za njega i treba da pazite da mu se nešto ne desi. A pri parkiranju su moguća manja ili veća oštećenja.

Detaljnije

Spavanje u iznajmljenim kolima da ili ne?


Spavanje u iznajmljenim kolima da ili ne?
69   0
Da vam neko kaže da je spavanje u kolima sasvim uobilajen stvar kako biste reagovali? Jer koliko god ova ideja izgledala nelogično, siromašno, možda nedostojno debljine vašeg novčanika, nekada je veoma praktična. Šta treba znati o spavanju odnosno odmaranju u automobilu? Za sopstveni auto pravila već znate. Kada se umorite ili provedete duže u vožnji, znate kako to rešavate. Najbolja i ispravna odluka je da se odmorite. Odmorište, parkiralište ili prenoćište to je već stvar izbora.

Detaljnije

Šta videti i posetiti u Beogradu i zašto je najam rent a car prava opcija


Šta videti i posetiti u Beogradu i zašto je najam rent a car prava opcija
470   0
Beograd je poslednjih decenija u vrhu evropske ponude gradova koje obavezno treba posetiti. Prostire se na površini od 359,92 km2 i u njemu živi oko 2 miliona žitelja. Leži na dve reke, Dunav i Savu, a veći deo grada je na šumadijskoj strani južno od ove dve reke. Glavni i najveći je grad Republike Srbije i njen je najznačajniji ekonomski, politički, industrijski, finansijski sportski i kulturni centar. On je i veliki turistički centar u koji dolazi mnoštvo stranih i domaćih turista koji imaju toliko toga da vide i posete.

Detaljnije