• Srpski
  • Русский
  • English
  • Deutsch
  • Aerodrom Beograd 59, Terminal 2, šalter br. 43
  • Aerodrom Beograd - Nikola Tesla

Top 3 ponude automobila koje možete iznajmiti za Dan zaljubljenih

Da li ste smislili način na koji ćete obeležiti sa voljenom osobom 14. februar? Ako niste, na pravom ste mestu, jer ćemo vam ponuditi jednu originalnu ideju kako da proslavite Dan zaljubljenih. Svake godine, ovaj praznik iznova donosi  pitanje: šta pokloniti svojoj voljenoj osobi, a da nije cveće, čokolada, parfem i sl. Mi imamo neke  ideje  koje će se posebno svideti ljubiteljima automobila. Uz najbolju uslugu i luksuznu vožnju jednim od najboljih automobila po vašoj želji, ovaj Dan zaljubljenih će biti nezaboravan. U osam klasa rent-a-car automobila, nudimo Vam nove, pouzdane i komforne automobile, pogodne, kako za gradsku, tako i za vožnju van grada, među kojima su i vozila renomiranih proizvođača kao što su Chevrolet, Opel, Renault i mnoge druge marke širom sveta poznate po svom kvalitetu, ekonomočnosti i udobnosti. Ali koji automobil treba da izaberete? I kako da to uključite u svoj predlog za Dan zaljubljenih? Koji prestižni automobil treba da unajmite za svoju ponudu za Dan zaljubljenih, odnosno da li ćete ići na romantičnu večeru ili ćete osmisliti mini putovanje?

Jedan od najpopularnijih romantičnih planova za Dan zaljubljenih je organizovanje vožnje sa partnerom. Iznajmljivanje automobila na Dan zaljubljenih može biti savršen dokaz ljubavi. Razmislite o tome da li ćete iznajmljenim autom napraviti krug po gradu, a zatim otići na romantičnu večeru ili ćete izabrati neku destinaciju poput Zlatibora, Tare, Fruške Gore ili nekog SPA centra. 


Izdvojićemo iz naše velike ponude tri sledeća modela, pogledajte kompletnu ponudu na sajtu i rezervišite na vreme!

Citroen C - Elysee 1.5 dizel

Prelepo redizajniran Citroën C-Elysée sedan limuzina ima veliki prtljažnik, pa se nećete pokajati što ste ga iznajmili ako odlučite da putujete. Biće dovoljno mesta za kofere. Popularnost ovaj model je upravo i stekao zbog prostora koji nudi u unutrašnjosti, kao i upotrebljivošću u različitim uslovima eksploatacije. To je naročito izraženo kod prednjih i zadnjih sedišta gde osobe koje imaju visinu iznad proseka, neće imati problema da se udobno smeste. Sedišta su asimetrično deljiva, pa nakon obaranja dobijate još mnogo veći prostor

Hyundai i20 1.4

Hyundai i20 je mali gradski hečbek koga Hjundai predstavlja kao racionalan, logičan  izbor za kupce koji od malog automobila imaju velika očekivanja. 
Ovaj model je neverovatno  prostran i opremljen modernim sigurnosnim opcijama i dodatnom opremom. Ristajlingom druge generacije koji je odrađen 2018. godine aktuelni Hyundai i20 za 2019. i 2020. godinu je i na planu dizajna „dobio na težini“. Može se reći da stoji rame uz rame sa konkurencijom, a u mnogim segmentima je i prevazilazi. Najviše estetskih korekcija pretrpela je zadnja strana. Novi Hyundai i20 ima sasvim drugačiji dizajn zadnje strane.

Jeep Compas 1.3

Novi Jeep Compass nudi liniju motora koju odlikuju efikasne performanse u gradu. Naravno ovim autom možete da idete i na duža putovanja. 
Ovaj 4-cilindrični benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva i turbopunjačem karakterišu sjajne performanse u pogledu odziva (do 270 Nm obrtnog momenta) i efikasnosti, u skladu sa zahtevima za Euro 6D motore. Potrošnja goriva je smanjena više nego ikada do sada. Istovremeno sve karakteristične performanse Jeep® serije vozila ostaju netaknute. Jeep Compass je SUV C segmenta. U odnosu na direktne konkurente ima nešto više prostora, naročito pozadi, odnosno na zadnjim sedištima. Napred se sedi nešto zavaljenije; kolena nisu previše savijena, tako da ćete uživati u vožnji.Volan se dosta izvlači po dubini, što je omogućilo da ovo pomeranje sedišta unazad bude bezbedno za optimalno držanje upravljača.

Za kraj : 

Naša rent a car agencija konstantno unapređuje nivo usluge i teži najvišim standardima sa željom da udovoljimo klijentima kvalitetnom uslugom i povoljnim cenama. Najbolje ideje za proslavu Dana zaljubljenih su obično one u kojima iznenadite svog partnera tako što ćete organizovati poseban plan samo za vas dvoje. Romantična putovanja  su obično najpopularniji načini za proslavu Dana zaljubljenih, veoma važnog dana u godini za romantičare.  Nadamo se da Vam se dopao naš predlog vozila, a kompletnu ponudu pogledajte na našem sajtu. Vaš Menadžer rent a car. 

Pročitajte i ove tekstove


Kako prepoznati neispravne ležajeva na točkovima?


Kako prepoznati neispravne ležajeva na točkovima?
29   0
Točkovi na vozilima su složen sistem sastavljeni od mnoštva delova. Jedna od veoma važnih komponenti su svakako i ležajevi. Oni dugo traju i ne kvare se često, ali kada se pokvare vožnja postaje nesigurna i opasna. Postoje simptomi koji vozačima na vreme ukazuju da nešto nije u redu sa ležajevima na njihovim vozilima.

Detaljnije

Da li turizam diktira uspeh i rast rent a car industrije?


Da li turizam diktira uspeh i rast rent a car industrije?
78   0
Turizam i rent-a-car industrija su međusobno povezani sektori koji često deluju u simbiozi, oblikujući i usmeravajući jedan drugi. Početak njihovog razvoja može se pratiti unazad kroz istoriju globalnog putovanja i ekonomske evolucije. Turizam je započeo kao putovanje iz verskih, obrazovnih ili trgovinskih razloga, a tokom vremena postao je ključna industrija za mnoge zemlje. Razvoj saobraćaja, komunikacije i globalizacija dodatno su pojačali uticaj turizma na ekonomiju. Uz porast turizma, raste i potreba za pokretljivošću kod ljudi,  što je dovelo do procvata rent a car industrije.

Detaljnije

Da li su električni automobili bezbedni za vožnju tokom grmljavine?


Da li su električni automobili bezbedni za vožnju tokom grmljavine?
2807   0
Postoji mnogo mitova i pogrešnih uverenja o električnim automobilima, uglavnom zato što su relativno novi na tržištu. Ali, postoji jedno pitanje koje kopka mnoge vozače, a to je: Da li su električni automobili bezbedni za vožnju tokom grmljavine? Jer konačno, elektricitet se ne meša dobro s vodom, zar ne?

Detaljnije