• Srpski
  • Русский
  • English
  • Deutsch
  • Aerodrom Beograd 59, Terminal 2, šalter br. 43
  • Aerodrom Beograd - Nikola Tesla

Top 3 ponude automobila koje možete iznajmiti za Dan zaljubljenih

Da li ste smislili način na koji ćete obeležiti sa voljenom osobom 14. februar? Ako niste, na pravom ste mestu, jer ćemo vam ponuditi jednu originalnu ideju kako da proslavite Dan zaljubljenih. Svake godine, ovaj praznik iznova donosi  pitanje: šta pokloniti svojoj voljenoj osobi, a da nije cveće, čokolada, parfem i sl. Mi imamo neke  ideje  koje će se posebno svideti ljubiteljima automobila. Uz najbolju uslugu i luksuznu vožnju jednim od najboljih automobila po vašoj želji, ovaj Dan zaljubljenih će biti nezaboravan. U osam klasa rent-a-car automobila, nudimo Vam nove, pouzdane i komforne automobile, pogodne, kako za gradsku, tako i za vožnju van grada, među kojima su i vozila renomiranih proizvođača kao što su Chevrolet, Opel, Renault i mnoge druge marke širom sveta poznate po svom kvalitetu, ekonomočnosti i udobnosti. Ali koji automobil treba da izaberete? I kako da to uključite u svoj predlog za Dan zaljubljenih? Koji prestižni automobil treba da unajmite za svoju ponudu za Dan zaljubljenih, odnosno da li ćete ići na romantičnu večeru ili ćete osmisliti mini putovanje?

Jedan od najpopularnijih romantičnih planova za Dan zaljubljenih je organizovanje vožnje sa partnerom. Iznajmljivanje automobila na Dan zaljubljenih može biti savršen dokaz ljubavi. Razmislite o tome da li ćete iznajmljenim autom napraviti krug po gradu, a zatim otići na romantičnu večeru ili ćete izabrati neku destinaciju poput Zlatibora, Tare, Fruške Gore ili nekog SPA centra. 


Izdvojićemo iz naše velike ponude tri sledeća modela, pogledajte kompletnu ponudu na sajtu i rezervišite na vreme!

Citroen C - Elysee 1.5 dizel

Prelepo redizajniran Citroën C-Elysée sedan limuzina ima veliki prtljažnik, pa se nećete pokajati što ste ga iznajmili ako odlučite da putujete. Biće dovoljno mesta za kofere. Popularnost ovaj model je upravo i stekao zbog prostora koji nudi u unutrašnjosti, kao i upotrebljivošću u različitim uslovima eksploatacije. To je naročito izraženo kod prednjih i zadnjih sedišta gde osobe koje imaju visinu iznad proseka, neće imati problema da se udobno smeste. Sedišta su asimetrično deljiva, pa nakon obaranja dobijate još mnogo veći prostor

Hyundai i20 1.4

Hyundai i20 je mali gradski hečbek koga Hjundai predstavlja kao racionalan, logičan  izbor za kupce koji od malog automobila imaju velika očekivanja. 
Ovaj model je neverovatno  prostran i opremljen modernim sigurnosnim opcijama i dodatnom opremom. Ristajlingom druge generacije koji je odrađen 2018. godine aktuelni Hyundai i20 za 2019. i 2020. godinu je i na planu dizajna „dobio na težini“. Može se reći da stoji rame uz rame sa konkurencijom, a u mnogim segmentima je i prevazilazi. Najviše estetskih korekcija pretrpela je zadnja strana. Novi Hyundai i20 ima sasvim drugačiji dizajn zadnje strane.

Jeep Compas 1.3

Novi Jeep Compass nudi liniju motora koju odlikuju efikasne performanse u gradu. Naravno ovim autom možete da idete i na duža putovanja. 
Ovaj 4-cilindrični benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva i turbopunjačem karakterišu sjajne performanse u pogledu odziva (do 270 Nm obrtnog momenta) i efikasnosti, u skladu sa zahtevima za Euro 6D motore. Potrošnja goriva je smanjena više nego ikada do sada. Istovremeno sve karakteristične performanse Jeep® serije vozila ostaju netaknute. Jeep Compass je SUV C segmenta. U odnosu na direktne konkurente ima nešto više prostora, naročito pozadi, odnosno na zadnjim sedištima. Napred se sedi nešto zavaljenije; kolena nisu previše savijena, tako da ćete uživati u vožnji.Volan se dosta izvlači po dubini, što je omogućilo da ovo pomeranje sedišta unazad bude bezbedno za optimalno držanje upravljača.

Za kraj : 

Naša rent a car agencija konstantno unapređuje nivo usluge i teži najvišim standardima sa željom da udovoljimo klijentima kvalitetnom uslugom i povoljnim cenama. Najbolje ideje za proslavu Dana zaljubljenih su obično one u kojima iznenadite svog partnera tako što ćete organizovati poseban plan samo za vas dvoje. Romantična putovanja  su obično najpopularniji načini za proslavu Dana zaljubljenih, veoma važnog dana u godini za romantičare.  Nadamo se da Vam se dopao naš predlog vozila, a kompletnu ponudu pogledajte na našem sajtu. Vaš Menadžer rent a car. 

Pročitajte i ove tekstove


Da li luksuzni automobili zaista privlače žene?


Da li luksuzni automobili zaista privlače žene?
86   0
Čini se da postoji opšte mišljenje da su žene generalno impresionirane momcima koji voze skupe automobile. Mnogi momci zaista veruju u to da imaju veće šanse kod dama ako voze egzotičan ili luksuzan auto. A da li je stvarno tako? Da li luksuzni automobili zaista privlače žene? Ostanite sa nama i saznaćete.

Detaljnije

Iznajmite automobil i upoznajte Ovčar Banju i Ovčarsko-kablarsku klisuru


Iznajmite automobil i upoznajte Ovčar Banju i Ovčarsko-kablarsku klisuru
71   0
Banje Srbije su poznate kao stari lečilišni i turistički centri, pa tako i Ovčar Banja ima dugu lečilišnu tradiciju, dok je turistički potencijal bio manje vidljiv. Srećom da se to poslednjih godina značajno promenilo i da sve više zaljubljenika u prirodu dolazi da upozna ovaj prostor. Tek od 2011. godine Ovčar Banja je priznata i dobija status banje. Minerlna voda Ovčar Banje ima temperaturu od 35-38ºC, po sastavu je jodna i slabo sumporovita. Ima velik spektar delovanja i preporučuje se za lečenje reumatizma, sportskih povreda, kožnih bolesti, povreda mišićnog tkiva i dr.

Detaljnije

Ostati bezbedan na putovanju


Ostati bezbedan na putovanju
80   0
Kada idemo na putovanje i na odmor, vrlo često zaboravimo na našu bezbednost. Ali preveliko opuštanje i nepažnja mogu dovesti do situacija koje ugrožavaju našu bezbednost. Da se ne bi to desilo potrebno je biti svesan opasnosti i preuzeti određene preventivne mere.

Detaljnije